Leif Ewalds hemsida

Kittelfjäll

Kittelfjäll 1 – 3 augusti 2015

På lördagen så var vädret så där. Trots detta så gav sig Pelle, Maria, Linda, Putte, Amanda, Lovisa, Elis , Emilia och Paulina ut på en vandring uppför liften och gick mot flygarskalet. Även Hanna med Simon på ryggen var med från början men vände vid toppstugan.

Övriga gick sedan från flygarskalet längs ryggen på Kittelfjäll till gamla toppen och nedför sadeln och konsumravinen. En stor prestation med tidvis ruggigt väder och bevis på en fantastisk kondition av framför allt alla ungdomar och barn.

Leif och Ingrid passade Bella och Leif tog dessutom ned de 6 första träden på Lindas tomt som Linda märkt ut med röd tape. Fler träd skall tas ned senare.

Söndagen gick i avskedets tecken och först åkte Pelle och Hanna med familj och det blev väldigt tomt. Sedan körde Leif Linda till Hemavan 17 mil enkel resa och lämnade av henne vid flygplatsen. Avslutningsvis gick Putte och Leif upp på deras tomt och tog ned några mindre granar och björkar som en start på rensningen av deras tomt.

Måndagen så sågades träden ned hej vilt och numera är det ett litet kalhygge däruppe på tomten och man börjar se att det blir en fin utsikt.

Brunnsborraren ringde och det blir borrning i slutet på veckan. Spännande !!

På kvällen blev det kräftor och Bajen.

Lämna ett svar